Актуалізація тарифних планів

Новини

Реалії сьогодення обумовлюють актуалізацію тарифних планів на послугу доступу до мережі Інтернет. 🌐

З 1 січня 2023 р. почнуть діяти нові тарифні плани для абонентів.📌

📈 Актуалізація тарифних планів — вимушений крок для оператора, на який впливає ряд факторів.
Насамперед – це висока інфляція (в деяких категоріях товарів індекс споживчих цін склав 160%), зростання вартості послуг постачальників каналів передачі даних, логістичних та транспортних послуг, цін на телекомунікаційне обладнання. В цьому році одним з основних факторів є необхідність значних капітальних вкладень та зростання операційних витрат для підтримки безперебійної роботи мережі у періоди відсутності електропостачання (генераторів, ДБЖ, акумуляторів тощо).

ℹ️ Детальніше про зміни тарифних планів ви можете дізнатись в Особистому кабінеті. За потреби тарифний план можна змінити на будь-який актуальний.

📺 В кожен тарифний план тепер буде включено 150 каналів цифрового телебачення «ObltelecomTV» різноманітної тематики.
Канали можливо переглядати на будь-якому пристрої на базі Android, телевізорі з підтримкою SMART.🖱

🌐 Вартість послуги «Реальна IP-адреса» буде складати 100 грн/міс. Для абонентів, що обслуговуються на тарифному плані «Гігабіт+» та «Преміум» — ІР-адреса включена в тарифний план.

❗️Нагадуємо, що ви можете взяти участь в акції — «6+1» або «12+2» і зафіксувати вартість вашого поточного тарифного плану на 7 або 14 місяців. Зміна вартості тарифних планів також не стосуються абонентів, які станом на 1.01.2023 мають залишок терміну акцій «6+1», «12+2» (до дня закінчення терміну).

Дякуємо за розуміння. 🤝
З повагою, «Unitel».