Корегування вартості Тарифних планів!

Новини

Шановні Абоненти!

Повідомляємо Вас, що з 1 березня 2019 року будуть скореговані тарифні плани послуги доступу в Інтернет, у бік збільшення.

Ми утримували вартість тарифних планів незмінною з 2012 року, постійно збільшуючи лише швидкість доступу та покращуючи якість наших послуг.
Корегування тарифних планів – вимушений крок, який провайдер мусить зробити у зв’язку зі значним зростанням вартості обладнання та операційних витрат, пов’язаних з обслуговуванням мережі та абонентів. Корегування вартості тарифних планів – це необхідний захід, який дозволить зберегти якість наших послуг на незмінному рівні і дасть можливість забезпечити необхідні умови для стабільного функціонування мережі у майбутньому.
Щоб уникнути складнощів при поповненні рахунку у березні, просимо Вас ознайомитися з оновленими тарифними планами. Якщо Ви захочете змінити тарифний план, Ви можете зробити це самостійно у Особистому кабінеті або звернувшись до контакт-центру будь-яким зручним для Вас способом.

*Зміни вартості тарифних планів не стосуються абонентів, які станом на 1 березня мають залишок терміну акцій “6+1”, “12+2”, “Новорічна” (до дня закінчення терміну).